Rengøring hos Manum Service

Rengøringsfirma i Sorø, Høng, Slagelse og resten af Sjælland

Manum Service er et erfarent rengøringsfirma, der tilbyder alt inden for rengøring til både private og erhverv. Vi er et positivt og energisk team af medarbejdere, der sætter en store ære i at tilbyde vores kunder det bedste inden for rengøring. Vi er beliggende i Sorø, men hjælper også gerne kunder i og omkring Slagelse, Høng og resten af Sjælland.

Vi tilbyder bl.a. følgende indenfor rengøring:

Hos Manum Service lægger vi stor vægt på, at alle vores medarbejder bliver sat grundigt ind i den pågældende arbejdsopgave, de skal udføre. Det er din sikkerhed for, at vores service lever helt op til dine forventninger. Vi er et rengøringsfirma med stolte traditioner – og det vil vi gerne blive ved med!

Rengøring efter fest

Ud over at være et rengøringsfirma tilbyder vi også at hjælpe til som festarrangør ved din næste fest. Så mangler du hjælp med bordpynt, kage, opdækning eller andet til din næste fødselsdag, konfirmation eller bryllup – så kontakt os i dag! Vi tilbyder også en lang række af forskellige kurser inden for festarrangering, bl.a. blomsterkunst og kagedekoration.

Hvad koster rengøring?

Har du brug for hjælp til rengøring eller arrangering af din næste fest, så kontakt os på telefon 20 66 25 23 eller e-mail manumservice@mail.dk. Hvad enten det gælder rengøringsopgaver eller planlægning af et arrangement, så kommer vi altid ud til dig og ser på opgaven, før vi afgiver et tilbud.