Festarrangør

Hos Manum Service har vi også en erfaren og kompetent festarrangør, der giver en hånd med ved din næste fest. Vi hjælper bl.a. med:

Bryllup

Et bryllup er en rigtigt stor, betydningsfuld dag. Derfor er det vigtigt, at alt går efter planen og efter jeres ønsker og drømme. Det ansvar tager vi gerne! I samarbejde med jer laver vi en skræddersyet løsning, som passer lige netop til jeres behov. Som festarrangør gennem 10 år kan I roligt lægge ansvaret i vores hænder.

Konfirmation

En konfirmation eller non-firmation kan være alt fra en stor fest til en mindre familiekomsammen, men lige meget hvad, så er det stadig en stor dag for konfirmanden. Det er dagen, hvor de træder ind i de voksnes rækker. Derfor er det vigtigt, at denne dag bliver en uforglemmelig dag for konfirmanden. Om i vil klare det meste selv eller lade os om det hele: festarrangering, rengøring osv – det bestemmer I! Kontakt os og hør om jeres muligheder.

Fødselsdage

Hvis i skal holde en rund fødselsdag, hvor i ikke skal tænke på at stå for anretningen, men kun har lyst til at nyde festen, så klarer vi alt det praktiske for jer! Hvis I ønsker selv at tage del i noget, så hjælper vi med glæde med det sidste.

Festkage

Til enhver god fest hører en lækker kage – og den hjælper vi naturligvis også med! Tag en snak med os og fortæl os, hvordan I kunne tænke jer, den skal se ud. Ønsker i at smage den inden, så klarer vi også det.

Smørrebrød

Måske står påsken eller julen for døren – og det betyder god mad! Eller måske vil I bare hygge med nogle venner en aften eller alene for jer selv. Ligegyldigt årsagen, så er smørrebrød en god løsning til jeres næste arrangement.

Vi er din festarrangør – Kontakt os i dag

Vi hjælper naturligvis også gerne med andet inden for festarrangering end ovenstående. Kontakt os på telefon 20 66 25 23 eller e-mail manumservice@mail.dk, så tager vi en snak om, hvad i behøver hjælp til. Vi er beliggende i Sorø, men hjælper også gerne kunder i og omkring Slagelse, Høng og resten af Sjælland.