Rengøring af fraflytterlejligheder

Har du brug for hjælp til flytterengøringen af din bolig?

Hos Manum Service kan du få hjælp til netop dette af vores hold af erfarne og kompetente medarbejdere. Vi er helt ajour med gældende regler i forbindelse med slutrengøring ved fraflytning af lejligheder og andre boliger, og du kan derfor være sikker på en grundig og god service hos os.

Fordelen ved at bestille flytterengøring er, at du på den måde blot skal fokusere på at komme godt på plads i dit nye hjem – så tager vi os af det gamle og sikrer, at alt er som det skal være. Det virker måske som en stor ting at overdrage flytterengøring til professionelle, men faktum er, at du i sidste ende vil spare på det – både i forhold til depositum og tid.

Hvad en flytterengøring indebærer

For at sikre dig det bedste resultat, er det en god ide at tage en snak med dit boligselskab, som kan fortælle dig, hvad de kræver af en slutrengøring. På den måde kan vi gøre alt rent fra din udlejers liste, så du kan få en nem overgang mellem din nye og gamle bolig. Overordnet set tilbyder vi rengøring af hele lejligheden, men mere specifik tilbyder vi følgende rengøringsservice i forbindelse med flytning:

  • Rengøring af skabe, karme, fodpaneler, døre
  • Rengøring af ovn, emhætte, køleskab, fryser, radiator
  • Afkalkning af badeværelse
  • Udluftning
  • Vask af gulve
  • Vinduespudsning indvendigt i normal ståhøjde

 Få kompetent hjælp til flytterengøringen i Sorø, Slagelse, Ringsted, Stenlille, Korsør

Hos os kan du være sikker på en grundig gennemgang af hele din fraflyttede bolig, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Ring på tlf.: +45 20 66 25 23 eller send os en e-mail: manumservice@mail.dk allerede i dag. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig, der bor i nærheden af Sorø, Slagelse, Ringsted, Stenlille eller Korsør.