Rengøringshjælp

Rengøringshjælp i Slagelse, Sorø, Høng og resten af Sjælland

Hos Manum Service tilbyder vi alt inden for rengøringshjælp til både erhverv, private og kommuner. Vi kommer gerne ud til alle adresser, kunden ønsker. Vi hjælper med rengøring af alt fra det mindre, private hjem til den store virksomhed. Ingen opgave er kort sagt for lille – eller stor – for os. Til virksomheder tilbyder vi mange former for rengøring af kontorer og erhvervsbygninger. Se mere under erhvervsrengøring.

Din rengøringshjælp i hverdagen

Har I en travl hverdag, så kommer vi gerne og giver en hånd med rengøringen af dit private hjem. Vi tilbyder alt lige fra støvsugning til rengøring af badeværelset. Vi anvender altid dine egne rengøringsmidler, så du er sikret, at rengøringen foregår præcis efter dine ønsker og behov. Ønsker du en fast rengøringshjælp, sørger vi for, at det altid er den samme ansatte, der kommer ud til dig.  Se mere om vores service under privat rengøring.

Står du foran fraflytning af dit hus eller lejlighed, så tilbyder vi også rengøring ved fraflytning. Vi har stor erfaring inden for fraflytterlejligheder og er tilknyttet fast til forskellige boligselskaber. Vi ved altså, hvad boligforeningen kræver ved en fraflytning.

Hvad koster rengøringshjælp?

Har du brug for hjælp til rengøring af dit hjem eller virksomhed, så kontakt os på telefon 20 66 25 23 eller e-mail manumservice@mail.dk. Hvad enten det gælder større eller mindre opgaver, så kommer vi altid ud til dig og ser på opgaven, før vi afgiver et tilbud. Vi er et rengøringsfirma beliggende i Sorø, men tilbyder også gerne rengøringshjælp til kunder i og omkring Slagelse, Høng og resten af Sjælland.

Vi har også stor erfaring som festarrangør.