Kursus

Blomsterkursus – roser og store blomster:

På blomsterkurset lærer du at forme og modellere roser, liljer og andre flotte spændende blomster. Vi arbejder med fondant, pynt og tilbehør, der er med til at lave de flotteste blomster. Det er et introduktionskursus i teknik og metoder samt i at vise dig, hvordan man nemt kan forme de store blomster, så de kommer til at se helt naturlige ud.

Kurset kræver ingen erfaring.
Pris: 300 kr.

Modellering af dyr og bamser:

På dette kursus modellerer og former vi forskellige dyr og bamser. Vi arbejder med modelleringsteknikker og diverse udtryk, som man kan tilføre en figur. Der modelleres i fondant. Du får kenskab til, hvilke redskaber der er gode at arbejde med for at modellere nogle sjove sukkerdyr, der kan bruges til pynt på en kage.

Kurset krævet ingen erfaring.
Pris: 300 kr.

Modellering af figur og mennesker:

Modellering af figurer og mennesker lærer dig at forme de flotteste figurer i alle mulige afskygninger og vi arbejder med teknikker og metoder til at forme og modellere de figurer og mennesker med detaljer og udtryk.

Kurset kræver ingen erfaring.
Pris: 300 kr.

Festkage kursus 1:

På kagekurset får man kendskab til at overtrække en kage, arbejde og pynte med fondant. Kurset introducerer dig for alle de redskaber, der bruges til at pynte en festlig kage.

Kurset kræver ingen erfaring.
Pris: 300 kr.

Fest kage kursus 2:

På festkage kurset trin 2 arbejder vi med at pynte og dekorere kagen med diverse redskaber og værktøjer. Derudover fokuserer vi på at dele en kag, og bruge mousse inde i kagen.

Kurset kræver en smule erfaring.
Pris: 300 kr.

Festkage kursus m. barn:

Dette kursus giver dig og dit barn mulighed for at lege og arbejde med fondant, farver, redskaber og udstikkere til at pynte den kage, i kunne tænke jer. Vi viser jer, hvordan i nemt kan dekorere de mest fantastiske festkager.

Kræver ingen erfaring.
Pris: 350 kr. (prisen er for begge pers.)

Praktisk info:

Betaling sker ved bestilling af kursus! Vi har plads til 10 deltagere ved hvert kursus.

Ved afbestilling af kursus: Mere end 14 dage før kursusstart tilbagebetales 90% af det indbetalte beløb eller valg af nyt kursus. 5 dage før kursusdato udsteder vi et tilgodebevis. Mindre end 5 dage før kursusdato – ingen refundering.

Læs mere om os som festarrangør og rengøringsfirma.