Firmaprofil

Manum Service er et rengøringsfirma med 9 ansatte. Vi har et meget positiv og glad arbejdsteam. Alle bliver sat grundigt ind i den arbejdsopgave, de skal udføre. Vi giver alle en chance, derfor har vi også ansatte på flexordning. Det vil altid være den samme ansatte, der kommer og den samme afløser.

Vi tilbyder alt inden for rengøring bl.a.

Og fungerer også som festarrangør.

Tryg rengøring med Manum Service

Alle vores ansatte har ren straffeattest. Dette er på KRAV fra os og vore kunder, hvilket er med til at give dig tryghed.

Vi går meget op i at vores ansatte arbejder selvstændigt og er glade, når de er ude hos kunderne. Derfor presser vi aldrig vores ansatte til at arbejde på akkord. De får det, der skal til for at løse en opgave. Vi tager meget hensyn til arbejdsredskaberne, så det passer til den enkelte ansatte. Vi er stolte af, at vi har fået grøn smiley uden anmærkninger fra Arbejdstilsynet. Vores fornemste opgave er at yde rengøring, så alle bliver tilfredse – kunder såvel som ansatte.

Vi kommer altid ud og ser på en opgave. Vi mener, det er bedst både for kunden og os selv, at vi ser, hvad opgaven går ud på, før vi afgiver et tilbud.